2008. március 22., szombat

Aktivitás tea

GYÓGYÍTÓ ÉTREND

E készítmények azért egyedülállóak, mert káros vegyi anyagoktól mentesek és mind tartalmaznak a Holt tengerből nyert értékes bio- és ásványi anyagokat.

Dr Nona találmányának alapja egy bioorganikus ásványi kompex röviden BOMC. Ez élő-összetevő, ami tartalmaz ősbaktériumot is, és minden készítményben jelen van, holt tengeri ásványok, ökológiailag tiszta éterikus olajok és gyógynövénykivonatok kombinációjaként.

Az ősbaktérium (Archaebacteria) képes a sejtek helyes működését elérni, a kóros működéseket pedig megszüntetni.

Az archaebaktérium a Föld legöregebb sejtje, ebből keletkeztek a többsejtű szervezetetek. E picinyke élőlény, változatlan állapotban hordozza magában az egészséges működés információit az élet keletkezése óta.

GONSEEN TEA – az újjászületés teája
NAGY FÉNYKÉPE LENT!

Dr Nona és a klinikai tudósok új gyógyfű teát hoztak létre, amit érdemei miatt teljes joggal nevezhetünk az újjászületés teájának.
A GONSEEN TEA az emberi szervezet tisztításában és táplálásában újszerű eljárást testesít meg. 24 filter van egy dobozban.

Hatóanyagai: matétea, oregánó, sárgarépa magja, borsmenta, kerti krizantém, olajfa, magyar lucerna, kakukkfű és holt-tengeri ásvány (BOMC). A matétea önmagában is különleges gyógyerő, mert a maté gyakorlatilag az élet fenntartásához szükséges valamennyi vitamint tartalmazza. Élénkít, ha szükséges és nyugtat, ha szervezetünknek éppen arra van szüksége.

Alkotóelemei nagyon jól hatnak a szervezetre. A tea pozitívan hat az anyagcserére, a szívre, az érrendszerre, a légzésre, az idegekre és növeli a betegségekkel szembeni ellenálló képességet. Kioldja tes-tünkből a mérgeket is.

Megfigyelték a tea általánosan kiváló hatását, mint alapvető gyógy-erőt bármely betegségnél.

Kiváló antioxidáns hatású, megszünteti a lelki és testi fáradtságot, tisztítja az emésztőrendszert, és a kiválasztó rendszert. Segít a mérgező anyagok szervezetből való eltávolításában, az immunrendszert serkenti. Normalizálja a vérnyomást. Csökkenti a vércukor-szintet és a koleszterinszintet. A légzőrendszer és a látórendszer betegségei esetén ajánlott. Nagyon jó nyugtató és egyben tonizáló hatású. Lassítja a sejtek öregedési folyamatát, és biztosítja a lelki nyugalom állapotát.

A teában található gyógynövények nagy mennyiségben tartalmaznak fehérjéket és biológiailag aktív anyagokat, és az autotróf (ATS) rend-szernek köszönhetően a GONSEEN tea felgyorsítja az emberi szerve-zet károsodott sejtjeiből az új egészséges sejtek képződését.

A tea használata növeli hatásosságát a többi Dr Nona készítménynek,
mert a sejtek tisztítását és megerősítését követően sokkal jobb ha-tásfokkal alkalmazhatjuk a célzott szereket.

Alkalmazása: A teafiltert merítsük forróvizes csészébe. A vizet felforraljuk és 3-5 perc után tegyük bele a teát. Hagyjuk 20-30 percig állni. Reggel éhgyomorra igyunk.
Nagyobb mennyiségben is elkészíthetjük és iszogassuk napközben.
1 liter már nem forrásban lévő forró vízzel leöntjük, majd 5-10 percre állni hagyjuk. Reggel és este éhgyomorra egy bögrével, a többit pedig nap folyamán igyuk meg. A kúra utáni folyamatos fogyasztásnál napi egy csészével igyunk.

Figyelem! A használt teafiltert ne dobjuk el. Bőrbetegségek kezelésé-re, elmulasztására használhatjuk pakolásként. Csökkenti a fájdalma-kat.

Nincsenek megjegyzések: