2008. március 22., szombat

Sejtfiatalító leves

GYÓGYÍTÓ ÉTREND

E készítmények azért egyedülállóak, mert káros vegyi anyagoktól mentesek és mind tartalmaznak a Holt tengerből nyert értékes bio- és ásványi anyagokat.

Dr Nona találmányának alapja egy bioorganikus ásványi kompex röviden BOMC. Ez élő-összetevő, ami tartalmaz ősbaktériumot is, és minden készítményben jelen van, holt tengeri ásványok, ökológiailag tiszta éterikus olajok és gyógynövénykivonatok kombinációjaként.

Az ősbaktérium (Archaebacteria) képes a sejtek helyes működését elérni, a kóros működéseket pedig megszüntetni.

Az archaebaktérium a Föld legöregebb sejtje, ebből keletkeztek a többsejtű szervezetetek. E picinyke élőlény, változatlan állapotban hordozza magában az egészséges működés információit az élet keletkezése óta.

SOUPSEEN LEVES – a sejtfiatalító, regeneráló
NAGY FÉNYKÉPE LENT!

A dobozban 30 tasak leves van. Összetétele: szőlőcukor, kaktuszfélék termése és virágai, hagymapor, növényi olaj, szárított paradicsom, szójabab szeletek, A-, B2-, B3-, B6-, B12-, B15-, C-, D3-, E-vitamin, magnézium, szalicilsav, mangán, cink, jód. A Soupseenben továbbá holt-tengeri ásványok (BOMC) és autotróf rendszert (ATS) tartalmazó mikrokapszulák vannak. Az autotróf rendszerek sejtjei képesek egyedül táplálkozni szaporodni, és az egészséges működés kódját rendkívüli sebességgel tudják átadni más sejteknek.

Szervezetünk szervekből áll, ezek pedig sejtekből épülnek fel. Speciális feltételek között a különböző szövetek sejtjei növekednek, szaporodnak. Ilyen speciális környezet a Soupseen regeneráló leves. Egyedülálló diétás étel, aminek emellett különleges feladata a sejtek természetes gyógyítása, fiatalítása, erősítése. Számos a szervezetben végbemenő folyamatot befolyásol. A mikrokapszulák lehetővé teszik, hogy a bél nyálkahártyája gyakorlatilag változatlan formában kapja meg a biológiailag aktív anyagokat. Hatásos antioxidáns. Segíti az anyagcsere folyamatok optimalizálását Összetétele miatt ajánlott szív és keringési panaszokra, anyagcsere és emésztőrendszeri problé-mákra. Oldja a vérrögöket, csökkenti a vércukrot és a koleszterint, felgyorsítja stimulálja a regenerációs folyamatokat és általában fiatalít-ja a sejteket, a szervezetet. Természetes módon előz meg számos krónikus betegséget, beleértve a rákos megbetegedéseket is. Akti-vizálja a regenerálódást és a gyógyulást.

Alkalmazása

Egy - már nem forrásban lévő - meleg vízzel telt pohárba (3 - 5 dl) szórjuk a tasak tartalmát (5 dkg). Jól keverjük el, és igyuk melegen.

Gyakorlati tapasztalat

Olyan ízű, mint egy finom zöldség leves. Nagyon kellemes és ízletes, hihetetlenül laktató. Egy étkezést kiválthat. Fogyókúrázóknak nagyon előnyös. Jóízű, élvezetes étel.

Megjegyzés

Egy megtisztított és méregtelenített szervezetbe könnyebben bejut
az értékes hatóanyag. Képzeljünk el egy tele pohár szennyezett vizet. Amikor friss tiszta vizet akarunk bele önteni, mi fog történni?

Így viselkednek sejtjeink is, amikor sokévi szennyeződést tartalmaz-nak. Pl vegyi anyagokat, mosószereket, öblítő szereket, kipufogó gázokat, nikotint, alkoholt, gyógyszer lerakódásokat és elektroszmogot, amit a modern elektromos berendezések, számítógép, mobiltelefon meg a televízió sugároznak ki magukból.

Bőrünkön 50%-kal gyorsabb a felszívódás, mint a bélrendszeren át!

Így működnek az egészségünket szolgáló, sejtépítő és immunerősítő, - Dr Nona - testre kenhető készítményei is. Véráramba kerülve jótékony hatásukat nagyon gyorsan fejtik ki.

Nincsenek megjegyzések: